Kernwaarden

Onze zes kernwaarden:

1. Plezier

Omdat leren en werken het best lukt als je er plezier in hebt.

1. Uitdagend

Onze leerlingen dagen we uit! Namelijk om het beste uit zichzelf te halen,  kritisch na te denken, te onderzoeken, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken.  Zo zijn ze voorbereid op de volgende stappen in hun leven.

1.  Groei

Veel leren, een brede ontwikkeling; dat is belangrijk voor de toekomst van onze leerlingen. We richten ons op cognitieve ontwikkeling én op bijvoorbeeld bewegen en expressie. Wij streven voor ieder kind naar het hoogst haalbare.

1. Veilig & Waarderend

Op onze school zijn verschillen vanzelfsprekend. Bij ons kun je jezelf zijn en leer je daarnaast waardering te hebben voor anderen en je omgeving. Iedere leerling die we passend onderwijs kunnen bieden is welkom. We denken in mogelijkheden en kansen! We geven zoveel mogelijk positieve feedback.

1. Professioneel

Teamleden zijn deskundig en betrokken. Wij werken samen, delen onze kennis en ondersteunen elkaar waar nodig. Met elkaar en met ouders communiceren we direct en éénduidig. Op onze school heb je lef nodig om sommige thema’s te bespreken. Vanuit onze professionaliteit gaan we het gesprek aan. Voor de ontwikkeling van onze leerlingen staan we schouder aan schouder met de ouders. Samen bereiken we het beste resultaat voor hun kind.

1. Duidelijk en gestructureerd
  • Door voorspelbaar leerkrachtgedrag leren wij onze leerlingen zelfstandig te werken
  • In de school heerst rust. Ruimtes zijn overzichtelijk en netjes
  • Er zijn doorgaande leerlijnen op alle ontwikkelings- en vakgebieden